Bästa brun utan sol: Män 2024

Senast Uppdaterat 9 augusti, 2023 av Mariethe

Finns det brun utan sol för män? Det korta svaret är ja! Brun utan sol produkter är inte något som är reserverat endast för kvinnor. En snygg solkysst look är något som passar alla. Och det finns en hel del män som använder brun utan sol produkter.

Så vad är då en bra brun utan sol-produkt för män? I den här artikeln kommer vi att prata om vilka brun utan sol-produkter som finns tillgängliga för män, vilka de bästa brun utan sol produkterna är, och vad man bör tänka på när man väljer en produkt.

Inlägget innehåller affiliatelänkar. Genom att du handlar via länkarna får vi en provision. Det är inget som påverkar vad du får betala för varan.

Bild busBästaProduktKöp här
Recipe for men energizing bronze creamBästa brun utan sol för män 2024Recipe For Men - Energizing Bronze CreamKöp här
Tanrevel spray mänBästa brun utan sol spray för män 2024Tanrevel brun utan sol - spraytanKöp här
Bondi Sands Self Tanning FoamBästa brun utan sol self tanning foam för män 2024Bondi Sands Self Tanning FoamKöp här
Ida warg self tanning sprayBrun utan sol self tanning spray för män 2024Ida Warg Self-Tanning SprayKöp här
Ida warg self tanning body lotionBrun utan sol BUS-lotion för män 2024Ida Warg - Self Tanning Body LotionKöp här

1. Recipe for Men – Energizing Bronze Cream

Bästa brun utan sol män 2024

Energizing brun utan sol män

Produktegenskaper

 • ✅ Vegansk
 • ✅ Framtagen för män
 • ✅ Ger en lätt naturlig färg
 • ✅ Lätt att applicera

Produktbeskrivning

Det här är en lätt färgad body lotion som ger huden en fräsch och solbrun look. Piggar upp huden samtidigt som den verkar återfuktande. Produkten skyddar mot fria radikaler vilka kan orsaka ett föråldrat utseende på huden.

Den här produkten är särskilt framtagen för män vars hud utsätts för daglig påfrestning såsom rakning och miljö.

Med ingredienser som jojobaolja, provitamin B5, alger, ananas och rosmarin verkar produkten lugnande, återfuktande och stimulerar cellförnyelse. En 100% vegansk produkt som passar alla hudtyper.

Denna produkt kan appliceras i flera lager för en mer intensiv färg.

Tips! Komplettera med Recipe for men – Self Tanning Face Gel.

2. Tanrevel brun utan sol – Spraytan

Bästa brun utan sol spray för män 2024

Tanrevel spray män

Produktegenskaper

 • ✅ Ultraljudsteknologi för en fint fördelad mist
 • ✅ Lätt att applicera (även för de med skägg)
 • ✅ Ger en fin jämn färg
 • ✅ Resultat efter 1 timme

Produktbeskrivning

Tanrevel är en unik brun utan sol produkt på marknaden. Det här specifika kitet innehåller Tanrevel spraytan maskin samt färgvätska och tillhörande produkter för applicering.

Maskinen är utrustad med ultraljudsteknologi som ger ett finfördelat brun utan solmists som tränger in djupare i hudens porer och ger en jämn färg som ser mer naturlig ut.

Efter applicering utvecklas färgen snabbt och det färdiga resultatet syns efter endast en timme. Det här är den perfekta produkten för dig som vill ha en lättapplicerad produkt med snabbt resultat.

3. Bondi Sands – Self Tanning Foam

Bästa brun utan sol self tanning foam för män 2024

Bondi Sands Self Tanning Foam brun utan sol

Produktegenskaper

 • ✅ Berikad med Aloe Vera
 • ✅ Ger en naturlig färg
 • ✅ Har en guidefärg
 • ✅ God doft av kokos

Produktbeskrivning

Bondi Sands Self Tanning Foam är en produkt som berikats med aloe vera och därmed verkar både lugnande och återfuktande.

Den har en guidefärg som hjälper till att indikera där produkten applicerats, så att det blir lätt fint jämnt. Denna brun utan sol-produkt har ett ljuvligt kokosdoft som gör att den passar lika bra för män som för kvinnor, till skillnad från de produkter med mer blommiga dofter.

Den här produkten appliceras bäst med en brun utan sol handske och finns i både ljusare och en mer intensiv styrka beroende på önskad intensitet.

4. Ida Warg – Self Tanning Spray

Bästa budget brun utan sol för män 2024

Ida warg self tanner spray brun utan sol

Produktegenskaper

 • ✅ Vegansk brun utan sol mist
 • ✅ Ger en naturlig och jämn färg
 • ✅ Budgetvänlig
 • ✅ Lätt att applicera

Produktbeskrivning

Att många väljer Ida Wargs brun utan sol produkter på grund av det budgetvänliga priset är utan tvekan sant. Men förutom att ha ett av de lägsta priserna för så håller de hög kvalitet.

Ida Wargs Self Tanning spray är lätt att applicera men innehåller ingen guidefärg, vilket innebär att den kan vara ett bättre alternativ för den vana användaren.

Det positiva med den här produkten är att den kan sprayas direkt på huden och sedan smörjas in med hjälp av en handske. Produkten kan dessutom appliceras i lager för ett mer intensivt resultat.

5. Ida Warg – Self Tanning Body Lotion

Bästa brun utan sol hållbarhet för män 2024

Ida warg self tanning body lotion brun utan sol

Produktegenskaper

 • ✅ Kräm för både ansikte och kropp
 • ✅ Lång hållbarhet
 • ✅ Återfuktar huden i upp till 24 timmar
 • ✅ Finns i flera olika styrkor

Produktbeskrivning

Om du är ute efter en budgetvänlig body lotion med self tanning egenskaper är denna kräm från Ida Warg ett perfekt alternativ. Den här brun utan sol produkten går att använda för både ansikte och kropp.

Vad som även kan vara bra att veta om den här brun utan sol krämen är att den har en lång hållbarhet och återfuktar under en längre tid. Det kan vara ett plus om man har torr hud och vill slå två flugor i en smäll.

Den här produkten bör appliceras med händerna för bästa resultat, men glöm inte att tvätta bort krämen från händerna efteråt för att slippa fula fläckar på handflator och naglar.

Denna brun utan sol kräm kommer i två olika färger; medium och dark. Vilket gör det lätt att hitta rätt ton.

Köpguide: Att tänka på

En bra brun utan sol produkt för män

Till att börja med vill vi vara tydliga med att det inte krävs någon särskild brun utan sol produkt för män. Trots att det finns både hudvård och andra produkter som marknadsförs åt endast män, så är det just vad det är; marknadsföring.

Faktum är att brun utan sol, precis som hudvård, inte ser skillnad på kön, utan har samma effekt på all hud. Det man bör ta hänsyn till i valet av brun utan sol är inte kön utan applicering, hållbarhet, slutgiltigt resultat, och pris. För män kan det även vara lämpligt att ta hänsyn till hur produkten är doftsatt.

Bus för män

Hur vi väljer ut produkter

När vi väljer ut vilka produkter som ska nå våra topplistor så handlar det inte bara om vilka produkter som är bästsäljande. I det här fallet har vi tagit specifik hänsyn till egenskaper hos produkter som passar män. Det innebär att vi sett allting från applicering till doft och enkelhet.

Applicering

Applicering är den faktor som är allra viktigast när det kommer till att välja brun utan sol för män. Speciellt om du tänkt använda bus i ansiktet. Om du har skägg, kan det till exempel vara svårare att få ett jämn färg med en lotion, och kanske enklare att använda en mist.

Här behöver du således bestämma dig för vad som är det enklaste appliceringsmetoden för dig.

Brun utan sol lotion

Fördelen med en lotion är att den kan fungera återfuktande för den som vanligtvis har torr hud. Det är därför en utmärkt produkt för de män som vanligtvis slarvar med återfuktningen. Du bör dock ta hänsyn till att en brun utan sol produkt kan sätta sig extra hårt i de mest torra partier.

Brun utan sol mousse

En brun utan sol mousse har en lättare konsistens, och är därför lätt att applicera jämnt. Det här en av de mest populära varianterna av brun utan sol och en typ av produkt som passar de flesta.

Brun utan sol spray

Om du letar efter något som är enkelt och snabbt att använda kan brun utan sol spray vara det bästa alternativet. Den här produkten går att applicera direkt på kroppen, och lätt att applicera även runt skägg.

Egenskaper

Produktens egenskaper är viktiga. Saker som vi anser ger ett extra poäng till en produkt kan vara att den fyller flera funktioner. Till exempel att den innehåller solskydd eller återfuktande ingredienser som gör att man slipper applicera både body lotion och brun utan sol.

I det fall att vi kikar på produkter särskilt för män brukar vi även kolla närmare på doften. Det är inte avgörande för om en produkt kan hamna på vår lista. Men de produkter med mest feminina dofter går bort.

Pris

Vårt mål är att välja ut brun utan sol produkter med hög kvalitet till ett rimligt pris. Vi rekommenderar i de högre prisklasserna, men endast när de är värda sitt pris. Här handlar det lite om personliga preferenser och om lite om vad man är villig att betala.

Vanliga frågor

Kan killar använda brun utan sol?

Ja, brun utan sol är en produkt som alla kan använda oavsett kön. Valet av produkt är inte baserat på kön utan efter hudtyp, önskat resultat, och preferens när det kommer till applicering.

Hur länge ska man ha brun utan sol innan man duschar?

Det beror helt på brun utan sol produkterna du använder. Vissa produkter rekommenderar att man ska vänta minst 4-8 timmar innan man duschar, medans andra inte kräver så lång tid. I en del fall räcker en timme långt.

Vilken är den bästa brun utan sol produkten för män?

Det beror helt på vad du är ute efter. Om du letar efter en brun utan sol produkt som appliceras i ansiktet bör du kolla in Brun utan sol spray eller produkt avsedd för ansiktet.

Om du vill ha en lättapplicerad produkt kan det vara värt att välja en mousse med en guidefärg. Du hittar de bästa bus produkterna för män i vår topplista ovan.

Foto av författare
Mariethe
Hudterapeut som älskar att uttrycka sig i skrift. Hjälper Emma med testning, innehåll, research och faktakoll på Brunutansol.info