Black Friday priser på brun utan sol 2024 – Black Week

Black Friday priser på brun utan sol 2022

Black Friday närmar sig med stormsteg. Black Friday är årets största shopping- och readagar med statistiskt stora prissänkningar på bland annat smink och kosmetika som till exempel brun utan sol. Vi kommer att samla ihop de bästa Black Friday priser på brun utan sol du kan tänka dig!

Black Week 2024 – Black Friday brun utan sol

Black Friday är i år den 25/11 2022

Här på Brunutansol.info ger vi dig alltid de bästa priserna, det är alltså alltid Black Week hos oss!

Här är några av våra populäraste artiklar där du hittar allt till bästa pris:

Black Friday priser på brun utan sol

Black Friday tillsammans med Cyber månad är starten på julhandeln och infaller i år den 25 november 2022. Under Black Week 2020 slog shoppinghögtiden alla tidigare rekord. Jämfört med 2019 steg den totala försäljningen med hela 41%!

Här på Brunutansol.info kommer du som alltid hitta de bästa priserna och erbjudandena när det väl är dags. Det är egentligen ingen skillnad mot idag då vi redan ger dig de bästa priserna men under Black Friday kommer butikerna att sänka sina priser och du kommer att kunna fynda dina favoritprodukter.

Vi har redan idag bra artiklar där vi skriver om de bästa brun utan sol produkterna och även de bästa tan removers om inte resultatet blev riktigt vad du hade tänkt dig.

Black Friday 2024 – Varför ska du köpa dina brun utan sol produkter via Brunutansol.info?

Black Friday priser på brun utan sol - varför du ska köpa dina brun utan sol produkter via Brunutansol.info

När Black Friday väl drar igång är det lätt att i all hast luras till spontanköp och vad som verkar vara bra erbjudanden. Vi på Brunutansol.info kommer att ge dig de bästa erbjudandena och valmöjlighet att välja från flera kända butiker.

  1. Var noga med att jämföra priser hos flera butiker. Vi hjälper dig att göra detta och de priser som du ser i våra artiklar är alltid de bästa priserna för tillfället.
  2. Köp din brun utan sol från ansedda butiker med bra villkor. Alla butiker vi samarbetar med på Brunutansol.info har bra vilka och är svenska eller nordiska butiker. Glöm inte att kontrollera till exempel fraktkostnader samt serviceavgifter. Lägger man på det är den butiken kanske inte längre den billigaste längre.
  3. Fundera redan nu på vilka produkter du vill ha. Är du inte van att använda brun utan sol, ta gärna del av vår blogg där vi tips och råd om hur du lyckas med brun utan sol.

Black Week 2024 – Brun utan sol

Vad är då egentligen skillnaden mellan Black Friday och Black Week? Black Friday är fortfarande den största shoppingdagen på året och växer fortfarande för varje år som går. Det är startskottet för den intensiva julhandeln och infaller i samband med amerikanarnas Thanksgiving. Black Friday infaller fjärde torsdagen i november.

Men Black Friday är en relativt kort period med endast 24-timmars försäljning. Det innebär att butikerna måste konkurrera stenhårt för att locka till sig kunder under dessa 24 timmar. Det har gjort det både svårt och dyrt för butikerna att nå ut till potentiella kunder. 

Då många fysiska butiker slåss mot en ökad internethandel, har många butiker de senaste åren påbörjat sin Black Friday rea några dagar tidigare det egentliga datumet. Detta har ökat butikernas möjligheter att nå ut till sina kunder och få fler att handla i deras butiker. Därför har man valt att kalla denna shopping intensiva vecka för Black Week. 

Måndagen efter Black Friday kallas Cyber Monday. Från början var det readagen alla e-handlares svar på de fysiska butikernas Black Friday men idag har gränserna suddats ut och du kan hitta bra priser i både fysiska butiker och på nätet under Cyber Monday. 

Vi uppdaterar kontinuerligt sidan och kommer fylla på med mer information desto närmare Black Week vi kommer. Kom till baka hit för de bästa Black Friday priser på brun utan sol.

Foto av författare
Emma Andersson
Emma heter jag och är huvudansvarig utgivare på Brunutansol.info. Tycker att brun utan sol är den viktigaste produkten i badrumsskåpet och har studerat på London School of Beauty & Make-Up.