Ida Warg Brun utan sol recension 2022 

Ida Warg brun utan sol är en mycket högkvalitativ solprodukt som ger dig en mycket fin och gyllenbrun färg – utan att du ser orange eller fläckig ut. Produkten absorberas mycket snabbt in i huden och här kan du själv välja om det är en mousse eller spray-formula som passar dig bäst.

Fördelen med moussen är att den är enklare att applicera, vilket gör att den passar dig som vill testa en brun utan sol för första gången. Produkten behöver endast verka 2-3 timmar för ett fint resultat. Läs hela vår recension av Ida Warg brun utan sol nedan.

Inlägget innehåller affiliatelänkar. Genom att du handlar via länkarna får vi en provision. Det är inget som påverkar vad du får betala för varan.

Sammanfattning, recension av Ida Warg brun utan sol

Prisklass: Mellan, ca 150kr
Volym: 150ml
Liknande produkter: LYKO Self Tanning Mousse, St. Moriz Tanning Mousse, Nuxe Sun Self Tan Face & Body

Ida Warg brun utan sol är ett svenskt varumärke där du får en hudvårdsprodukt som är helt vegansk. Produkten har inte testats på djur och är därför ett riktigt bra val för dig som satsar på cruelty-free.

Med Ida Warg brun utan sol kan du få en fin färg i ansiktet såväl som på kroppen. Resultatet håller cirka fem dagar, men ska kunna hålla upp till en vecka beroende på hur ofta du t.ex. svettas, tränar eller duschar. BUS-produkten absorberas snabbt in i huden, men du bör ändå undvika ljusa kläder den första dagen – för att minska risken för fläckar på kläderna. Utöver det är Ida Warg brun utan sol ett självklart val för alla BUS-älskare.

Betyg: 8/10

Bästa pris på Ida Warg brun utan sol

Ida Warg brun utan sol recension

Self-Tanning Mousse 150 ml

Ida Warg brun utan sol self tanning mousse recension

Produktegenskaper

  • ✅ Luktar gott och ger ett jämnt resultat
  • ✅ Kan användas på kropp och ansikte
  • ✅ Håller upp till en vecka
  • ❌ Kräver förberedelse av huden
  • ❌ Ändrar inte färg vid applicering

Ida Warg Self Tanning Mousse på 150 ml är en mycket bra brun utan sol produkt som lämpar sig utmärkt för nybörjare eller för dig som tycker det är svårt att få till ett jämnt lager. Moussen är mycket behaglig att röra vid och smälter snabbt in i huden, utan att droppa eller lämna kladdiga spår efter sig. Sammanlagt tar det cirka 2-3 timmar innan du har fått en fin brun färg som ser naturlig ut och utan orangea inslag – något som annars kan förstöra hela looken.

1. Kvalité

Ida Wargs BUS är helt klart mycket enkel att använda och det är något som majoriteten av alla omdömen också vittnar om. Moussen liknar vilken annan hårmousse som helst, men den tjockare konsistensen gör att den inte droppar eller rinner av huden när den kommer i kontakt. Resultatet håller i ca 4-5 dagar beroende på hur dina dusch- eller träningsrutiner ser ut.

För att få bästa möjliga resultat kräver Ida Warg BUS att du förbereder huden noga innan applicering. Det kan du till exempel göra genom att använda en bra kroppspeeling innan du applicerar.

2. Upplevelse

En av de främsta fördelar med Ida Warg brun utan sol Self Tanning Mousse är att den inte luktar lika starkt som andra BUS-produkter på marknaden. Du slipper således den där obehagliga doften som sägs lukta mandel (men som luktar allt annat än det).

För bästa resultat bör du alltid använda dig av en brun utan sol handske. Det ger dig en jämn bränna samtidigt som dina händer slipper få för mycket produkt på sig. Oavsett om du använder en handske eller inte bör du alltid trycka ut moussen i handen först och inte direkt på till exempel benen eller armen.

3. Pris

Ida Warg Self Tanning Mousse ligger i mellanprisklassen och kostar ca 130-170 kronor beroende på i vilken butik du köper den. Med tanke på förpackningens volym och produktens dryghet är det en mycket prisvärd BUS som kommer att hålla länge och som är en stark konkurrens mot andra högkvalitativa (och dyrare) brun utan sol produkter.

4. Slutsats Ida Warg BUS

Letar du efter en högkvalitativ brun utan sol som kommer från ett känt märke kommer du att bli riktigt nöjd med Ida Warg Self Tanning Mousse 150 ml. Den här produkten har inte bara fått riktigt höga betyg från oss, utan har även vunnit ett flertal bäst i test på andra opartiska sidor. Att den är mycket uppskattad är kanske inte så svårt att förstå.

Resultatet har aldrig blivit så jämnt tidigare och nyansen ser precis ut som en riktig solbränna. Ida Warg brun utan sol finns även i sprayform för dig som föredrar, men fördelarna med en mousse är helt klart fler. Moussen varken droppar eller rinner och känna len och behaglig mot huden. Den kan även användas på både kropp och i ansiktet – något som inte alla BUS klarar av.

Betyg: 8/10

Bakgrund till Ida Warg Beauty

Ida Warg Beauty - brun utan sol produkter

Ida Warg startade först upp som influenser och hade då både Youtube-kanaler, Instagram och Podcaster som hjälpmedel. Under år 2018 valde den svenska influensern dock att sadla om och började erbjuda högkvalitativa produkter för kvinnor och män.

Idag står hon bakom några av de bästa BUS-produkterna på marknaden, men i utbudet finns även hårvårdsprodukter såväl som välgörande hudvård. Det som utmärker Ida Wargs produkter är att alla är 100 % veganska och tillverkas i Sverige. Produkterna är framtagna för att passa alla olika typer av människor, oavsett om du har torr eller fet hy, lockigt eller rakt hår eller bara vill känna dig extra fin.

Även om Ida Wargs produkter främst riktar sig till kvinnor i åldrar 20-30 år så kan produkterna med fördel användas av alla. Det är något som är extra tydligt om du tittar på de hudvårdsprodukter som företaget har. Här ligger fokus på allergivänliga produkter och produkter för dig med känslig hud.

Köpguide Ida Warg brun utan sol

När du ska köpa Ida Warg brun utan sol finns det några saker som är viktiga att ha i åtanke för att du ska bli riktigt nöjd med ditt köp.

Välja spray eller mousse?

Ida Warg erbjuder BUS i både spray och mousse-form. Du bestämmer vad som passar dig bäst, men utifrån erfarenhet är moussen att föredra. Den är både enklare att applicera och rinner inte – även om det skulle råka komma för mycket produkt på en och samma gång. Sprayen underlättar dock applicering på svåråtkomliga ställen, till exempel på ryggen eller för att få ett jämnt resultat i ansiktet.

Vilken hudtyp har du?

Har du ljus hud eller medium-mörk hy? Det har nämligen betydelse för vilken Ida Warg BUS du ska välja. Varumärket erbjuder BUS för olika hudtyper, för att du ska vara säker på att du får ett bra resultat som ser naturligt ut. Är du osäker bör du välja den ljusare produkten. Ida Warg Self Tanning Mousse kan nämligen appliceras i flera lager för att uppnå den önskade intensitet som du vill ha.

Tillbehör för bättre resultat

Att använda tillbehör tillsammans med din BUS är inget måste, men vi kan garantera att det kommer underlätta processen och ge dig ett bättre resultat. För Ida Warg Self Tanning Mousse är det nästan ett måste att använda en handske för brun utan sol. Handsken gör det möjligt för dig att komma åt överallt och du minskar även risken för att moussen ska missfärga händerna eller lägga sig som ränder på din hud.

FAQ Ida Warg brun utan sol – Vanliga frågor och svar

Hur länge håller Ida Warg brun utan sol?

Ida Warg brun utan sol håller i ca 4-5 dagar. Genom att förbereda huden noga innan applicering kan du få ett resultat som håller upp till en vecka.

Kan man sova med Ida Warg brun utan sol?

Visst går det bra att sova med brun utan sol. Du bör dock undvika att applicera produkten precis innan sänggående för att minska risken för ränder eller ojämnt resultat.

Vilken Ida Warg brun utan sol är bäst?

Ida Warg erbjuder brun utan sol i både spray- och mousseform. Vår absoluta favorit är moussen, just för att den är mycket enklare och trevligare att applicera.

Finns det olika brun utan sol från Ida Warg?

Ida Warg erbjuder idag flera olika typer av brun utan sol produkter för dig som vill ha en solkysst hy. Du hittar både mousse och spray, samt BUS för olika hudfärger – light till medium.

Hur ofta kan man använda Ida Warg brun utan sol?

Ida Warg brun utan sol kan användas precis hur ofta du vill. Kom ihåg att resultatet ökar i intensitet ju mer du applicerar. Peela gärna huden mellan appliceringarna.

Kan jag använda Ida Warg brun utan sol som gravid?

Ida Warg Self Tanning Mousse kan med fördel användas under graviditeten för att ge dig en fin och solkysst hy så att du känner dig mer självsäker.

Ska man duscha efter Ida Warg brun utan sol?

Vill du ha ett jämnt resultat bör du undvika att duscha på minst 3 timmar efter applicering. Vänta gärna längre än så om du har möjlighet.

Var kan man köpa Ida Warg brun utan sol?

Ida Warg brun utan sol kan du hitta på de allra flesta apotek i Sverige. Du kan även köpa den på skönhetsbutiker online såväl som i hudvårdsbutiker och kosmetiska affärer.

Foto av författare
Emma Andersson
Intresserad av mode och skönhet. Skriver artiklar åt Brunutansol.info.

Lämna en kommentar