Vegansk brun utan sol: De bästa veganska bus-produkterna 2023

Senast Uppdaterat 9 augusti, 2023 av Mariethe

Allt fler är intresserade i en vegansk livsstil och det gäller även när det kommer till skönhetsprodukter. När det kommer till brun utan sol finns det flera veganska alternativ och du som användare behöver inte oroa dig för att oskyldiga djur blivit lidande för att du ska få en en snygg solbränna. På denna sida har vi samlat de bästa veganska brun utan sol produkterna för kropp och ansikte.

Inlägget innehåller affiliatelänkar. Genom att du handlar via länkarna får vi en provision. Det är inget som påverkar vad du får betala för varan.

Bild busBästaProduktKöp här
vegansk brun utan sol Bondi Sands Self Tanning FoamBästa veganska brun utan sol 2023Bondi Sands Self Tanning FoamKöp här
Tanrevel spray mänBästa veganska brun utan sol spray-maskin 2023Tanrevel ProKöp här
Ida Warg brun utan sol self tanning mousse - veganskBästa veganska brun utan sol mousse 2023Ida Warg Self Tanning MousseKöp här
Ida warg self tanning sprayBästa veganska brun utan sol spray 2023Ida Warg Self Tanning SprayKöp här
Vita Liberata Brun utan sol veganskBästa veganska brun utan sol lotion 2023Vita Liberata Self-Tanning LotionKöp här
St. Tropez Self Tan brun utan sol veganskBästa veganska brun utan sol ansiktsmist 2023St. Tropez Self Tan Purity Bronzing Water Face MistKöp här

Topplista bästa veganska brun utan sol 2023

1. Bondi Sands Self Tanning Foam

Bästa veganska brun utan sol 2023

vegansk brun utan sol Bondi Sands Self Tanning Foam

Produktegenskaper

 • ✅ Innehåller aloevera och kokosolja som återfuktar
 • ✅ Fri från parabener och sulfater
 • ✅ 100% vegansk
 • ✅ Finns i flera nyanser

Produktbeskrivning

Bondi Sands Self Tanning Foam är en vegansk brun utan sol produkt som hjälper dig att uppnå en naturlig solbrun färg utan att behöva utsätta din hud för skadliga UV-strålar. Den unika formulan ger en jämn applicering som torkar snabbt och ger omedelbara resultat.

Denna brun-utan-sol-mousse innehåller både aloe vera och kokosnötolja som tillsammans hjälper till att återfukta huden samtidigt som produkten ger en vacker gyllene färg. Formulan är fri från parabener och sulfater, vilket gör den skonsam för alla hudtyper.

Bondi Sands Self Tanning Foam kommer i flera olika nyanser (light/medium, dark, och ultra dark) så du kan välja den perfekta färgen för dig. Den här produkten är dessutom enkel att använda – applicera bara self tanning mousset på ren, torr hud med hjälp av en brun utan sol handske och vänta sedan på att en solbrun färg utvecklas över de närmaste timmarna.

Oavsett om du vill ha en lätt bronsfärgad glöd eller en djupare mörkare ton, ger Bondi Sands Self Tanning Foam dig möjligheten att få den perfekta solkyssta looken året runt.

2. Tanrevel Pro

Bästa veganska brun utan sol spray-maskin 2023

Tanrevel pro vegansk brun utan sol

Produktegenskaper

 • ✅ Ångbaserad ultraljudsteknologi applicerar en jämn solbränna
 • ✅ 100% vegansk
 • ✅ Spraytan produkt som kan användas i hemmet
 • ✅ Torkar snabbt och det går bra att applicera smink ovanpå

Produktbeskrivning

Tanrevel Pro är den ultimata brun-utan-sol-produkten för dig som vill ha en professionell och naturlig solbränna hemma. Den är dessutom vegansk. Denna avancerade teknologi kombinerar en brun utan sol produkt med en spraytan-maskin för att ge dig en jämn och perfekt applicering varje gång.

Med hjälp av Tanrevel Pro kan du anpassa din solbränna efter önskad färgton, antingen genom att applicera flera lager eller genom att välja den mörkare varianten av appliceringsvätska.

Tanrevel Pro är också lätt att använda – bara fyll maskinen med produkt och spraya på huden i cirkulära rörelser. Den lätta sprayen torkar snabbt och ger omedelbara resultat utan att lämna några fläckar eller smeta av sig på kläderna. Resultatet blir en jämn, strålande solbränna som håller i upp till 10 dagar.

Så om du vill ha en professionell solbränna hemma utan att behöva besöka ett solarium eller betala dyra priser för behandlingar, är Tanrevel Pro det perfekta valet för dig!

3. Ida Warg Self Tanning Mousse

Bästa veganska brun utan sol mousse 2023

Ida Warg brun utan sol self tanning mousse vegansk

Produktegenskaper

 • ✅ Håller upp till en vecka
 • ✅ 100% vegansk
 • ✅ Finns i olika mörkhetsgrader
 • ✅ Finns både med och utan guidefärg
 • ✅ Lätt att applicera och luktar gott

Produktbeskrivning

Ida Warg kan vara det brun utan sol varumärke som tydligast gått ut med att vara ett helt vegansk märke. Men inte nog med att man tillverkar helt veganska produkter, man gör det dessutom till ett av marknadens bästa priser. Om du är en person som är ute efter en vegansk bus-produkt till ett budgetpris är Ida Wargs samtliga produkter vad du ska se dig om efter.

Formulan innehåller naturliga ingredienser och verkar återfuktande samtidigt som den ger en fin naturlig färg. Den lätta moussen är enkel att applicera på huden och torkar snabbt utan att lämna några fläckar eller smetar av sig på kläderna.

Ida Warg Self Tanning Mousse kommer i flera olika nyanser och produkten finns både med och utan guide färg så att du ska kunna välja den variant du trivs bäst med.

Så om du vill ha en brun utan sol mousse som är snäll mot både omvärlden, din hud och din plånbok så är Ida Warg Self Tanning Mousse det naturliga valet efter dig.

4. Ida Warg Self Tanning Spray

Bästa veganska brun utan sol spray 2023

Ida warg self tanner spray brun utan sol vegansk

Produktegenskaper

 • ✅ Oparfymerad
 • ✅ 100% Vegansk
 • ✅ Verkar återfuktande
 • ✅ Ger en omedelbar solbrun färg

Produktbeskrivning

Om du inte är ett fan av brun utan sol mousse så behöver du inte misströsta. Andra veganska alternativ finns tillgängliga från Ida Warg.

Denna brun utan sol spray ger dig omedelbara resultat med en naturlig, jämn applicering som varar i upp till en vecka. Produkten är lätt att applicera då den kan sprayas direkt på huden för att sedan arbetas in med en brun utan sol handske. Du kan även spraya produkten i handsken för att sedan applicera direkt på huden. Efter applicering bör man vänta minst 4 timmar innan man blöter ner huden.

Den här produkten har ingen guidefärg, men färgar inte heller av sig på kläder. Vi skulle dock rekommendera den till den mer vana brun utan sol användaren då den kan vara något svårare att få jämn.

Det här är en av de bästa veganska brun utan sol produkterna på marknaden, och dessutom en av de mest budgetvänliga varianterna på marknaden.

5. Vita Liberata Self-Tanning Lotion

Bästa veganska brun utan sol lotion 2023

Vita Liberata lotion Brun utan sol vegansk

Produktegenskaper

 • ✅ Intensivt återfuktande
 • ✅ Uppbyggbar produkt som ger en gradvis färg
 • ✅ Ger en naturlig gyllene ton utan orangea färger

Produktbeskrivning

Denna veganska brun utan sol produkt Vita Liberata är ett perfekt alternativ för dig som vill ha en fin naturlig brun färg. Den här produkten är speciellt passande för den med torr hy då det är en body lotion med brun utan sol egenskaper som du återfuktar huden ordentligt.

Den här produkten är en uppbyggbar variant som ger en gradvis solbränna och kan appliceras ofta. Det innebär att du i princip kan ersätta din vanliga body lotion med den här eftersom du kan återapplicera produkten ofta.

Vita Liberata är en exklusiv produktlinje av högsta kvalitet men den här produkten kommer ändå till ett pris som kan passa de flesta med en lägre till medelstor budget.

Efter 4 – 8 timmar är produkten fullt utvecklad och har utvecklat en naturlig gyllene ton utan orangea toner.

6. St. Tropez Self Tan Purity Bronzing Water Face Mist

Bästa veganska brun utan sol ansiktsmist 2023

St. Tropez Self Tan brun utan sol vegansk

Produktegenskaper

 • ✅ Speciellt utvecklad för ansiktet
 • ✅ Lätt att använda
 • ✅ Håller i upp till 5 dagar
 • ✅ Fläckar inte ner kläder

Produktbeskrivning

St. Tropez har skapat een av de bästa veganska brun utan sol produkterna som är speciellt utformad för ansiktet – St. Tropez Self Tan Purity Bronzing Water Face Mist.

Denna veganska brun utan sol mist ger ett ögonblickligt skimmer och återfuktning samtidigt som den ger din hud en vacker glöd som håller i upp till 5 dagar.

St. Tropez Self Tan Purity Bronzing Water Face Mist är lätt att använda. Spraya bara på brun utan sol produkten på ansiktet och låt sitta i 4 – 8 timmar minst. Färgen utecklas jämnt och ger en gyllene ton. Du behöver inte oroa dig för att produkten ska fläcka ner kläder.

Doftar gott av en tropisk doft och utvecklar ingen påtaglig brun utan sol doft.

Köpguide: Veganska brun utan sol produkter

När du letar efter veganska brun utan sol produkter finns det några saker att tänka på för att se till att du får den bästa produkten för dina behov.

Kontrollera att produkten är vegansk

Först och främst ska du ta hänsyn till de ingredienser som används i produkten och se till att de är veganvänliga. Om produkten är vegansk bör tillverkaren eller återförsäljaren uppge detta i produktbeskrivningen.

Bästa veganska bus-produkterna

Vilken vegansk brun utan sol formula är rätt för dig?

Leta efter produkter som erbjuder egenskaper som passar dina behov. Till exempel de som bidrar med återfuktning och näring. Viktigast är att bestämma dig för huruvida du vill ha en brun utan sol mousse, lotion, spray, eller annan form av bus-produkt. Där produkt kan hjälpa till att ge ett bra resultat när du applicerar brun utan sol och förlänga livslängden på din solbränna samtidigt som de förbättrar din huds allmänna hälsa.

Prisklass

Slutligen bör du tänka på priset på veganska brun utan sol produkter. Priserna varierar och det finns veganska produkter för alla budgetar. Se bara till att leta efter de som ger bra valuta för pengarna så att du kan få den bästa veganska brun utan sol-produkten som möjligt utan att spränga banken!

FAQ: Vanliga frågor om veganska brun utan sol produkter

Varför ska man inte exfoliera huden innan brun utan sol?

Huruvida du ska exfoliera innan du använder brun utan sol råder det skilda meningar om. De flesta tillverkare menar att du får bäst resultat om du exfolierar och återfuktar torra partier.

Andra menar att exfoliering innan brun utan sol kan ge ojämna resultat och göra produkten mindre effektiv. Därför är det bäst att följa tillverkarens rekommendationer.

Vilken är den bästa brun utan sol?

Den bästa veganska brun utan sol-produkten beror på individuella behov, såsom hudtyp, önskat resultat och budget. Generellt sett håller veganska produkter hög kvalitet.

Är veganska brun utan sol produkter säkra?

Ja, veganska brun utan sol produkter är säkra att använda. Faktum är att brun utan sol produkter även kan användas av bland annat ammande och gravida för en natrulig solbränna utan att utsätta sig för solens strålar.

Är veganska brun utan sol produkter bättre än vanlig solbränna?

Ja, alla brun utan sol produkter har många fördelar jämfört med traditionell solning. Brun utan sol alternativ ger en säker och naturlig solbränna utan exponering för solens UV-strålar. De håller också längre och kräver inte lika mycket underhåll som andra typer av solbränna.

Vad innehåller veganska brun utan sol produkter?

Veganska brun utan sol och self tan produkter innehåller samma verksamma ämnen som en produkt som inte är vegansk, nämligen DHA.

Foto av författare
Mariethe
Hudterapeut som älskar att uttrycka sig i skrift. Hjälper Emma med testning, innehåll, research och faktakoll på Brunutansol.info