4 bästa tan removers 2021 – Få bort brun utan sol

När man applicerar brun utan sol reagerar produkten med aminosyror i hudens proteiner vilket skapar den mörkare nyansen. Det innebär att det kan vara svårt att få bort brun utan sol från huden. Visste du att det har kommit bra tan removers som man kan använda för att få bort brun utan sol? Vi har listat våra favoriter och ger dig de 4 bästa.

En av anledningarna till att man vill ha bort brun utan sol är oftast att man inte är nöjd med resultatet. Ibland har ”brännan” blivit fläckig och ibland är man inte nöjd med nyansen. I denna artikel kan du ta del av tips på hur du kan ta bort brun utan sol. En av de viktigaste sakerna när man applicerar brun utan sol är att man har en bra produkt. I en annan artikel har vi utsett bästa brun utan sol 2021 och listar olika sorters brun utan sol.

Inlägget innehåller affiliatelänkar. Genom att du handlar via länkarna får vi en provision. Det är inget som påverkar vad du får betala för varan.

Tan removers bäst i test 2021 sammanfattning

BästaProduktLäs mer
Bästa tan remover 2021Bondi Sands Self Tan EraserLäs mer
Bra tan remover 2021St.Tropez Tan Remover MousseLäs mer
Bra tan remover 2021Isle of Paradise Self Tan EraserLäs mer
Bra tan remover 2021b.tan Tan.Go.Away Tan EraserLäs mer

Topplista bästa produkt för att få bort brun utan sol 2021

Vi har tittat på fyra produkter för att få bort brun utan sol. Vi har utsett, vad vi anser, är den bästa tan removern 2021 för att få bort din brun utan sol från kroppen.

1. Bondi Sands Self Tan Eraser

Bästa tan remover 2021

Bondi Sands Self Tan Eraser - bästa tan remover

Produktegenskaper

 • ✅ Tar bort brun utan sol på bara fem minuter
 • ✅ Fri från skadliga ingredienser och gör huden mjuk och återfuktad
 • ✅ Produkttyp: Mousse
 • ✅ Volym: 200 ml

Produktbeskrivning

Med Bondi Sands revolutionerade Self Tan Eraser tar du effektivt bort brun utan sol på bara fem minuter. Detta utan att behöver exfoliera huden onödigt mycket. Produkten är fri från skadliga ämnen och gör huden mjuk och återfuktad.

Vi har testat många Self Tan Eraser men INGEN slår denna! Vi fick bort praktiskt taket all färg. Se till att låta produkten verka några minuter innan du sköljer bort den. Bäst resultat får du om du använder en skrubbhandske.

Detta är en produkt som håller hög kvalité och vi är väldigt nöjda med resultat och väljer därför detta till bästa produkten för att få bort brun utan sol 2021.

Använda Bondi Sands Self Tan Eraser

2. St.Tropez Tan Remover Mousse

Bra Tan Remover 2021

St.Tropez Tan Remover Mousse - Bra tan remier

Produktegenskaper

 • ✅ Tar effektivt bort brun utan sol samt rengör huden på djupet
 • ✅ Förbereder huden för nästa applicering av brun utan sol
 • ✅ Skonsam produkt som passar alla hudtyper, men känslig hudl
 • ✅ Produkttyp: Mousse
 • ✅ Volym: 200 ml

Produktbeskrivning

Använd denna produkt för att få bort dina gamla rester av brun utan sol. Det lyxiga skummet avlägsnar lätt och effektivt den gamla färgen samt rengör huden på djupet. Produkten förbereder även huden för nästa applicering av brun utan sol.

Moussen är väldigt skonsam samt innehåller närande ingredienser vilket gör att den den passar känslig hud.

Använda St. Tropez Tan Remover

3. Isle of Paradise Self Tan Eraser

Bra Tan Remover 2021

Isle of Paradise Self Tan Eraser - bra tan remover 2021

Produktegenskaper

 • ✅ En tan remover i sprayform
 • ✅ Innehåller vitaminer och tar bort gammal brun utan sol genom en kemisk exfoliering
 • ✅ Fri från parameter, sulfater, mineraloljor och ftalater
 • ✅ Produkttyp: Spray
 • ✅ Volym: 200 ml

Produktbeskrivning

Använd denna tan remover från Isle of Paradise för att få bort din gamla brun utan sol. Denna self tan eraser innehåller vitamin och avlägsnar gammal brun utan sol med en mild exfoliering så att du kan börja om med en ny omgång brun utan sol.

Produkten innehåller Isle of Paradise uppljummande Oxy-Glow-komplex kombinerat med en blandning a naturliga oljor från avokado, chiafrö och kokos. Denna BUS-borttagare i sprayform använder en kombination av naturligt glykol och micellärvatten för att återställa din naturliga hudton på bara några minuter.

Produkten är fri från parameter, sulfater, mineraloljor och ftalater.

4. b.tan Tan.Go.Away Tan Eraser 

Bra Tan Remover 2021

b.tan Tan.Go.Away Tan Eraser - bra Tan Remover

Produktegenskaper

 • ✅ Avlägsnar alla rester av brun utan sol utan att skrubba
 • ✅ Återfuktar huden och gör den redo för ny applicering av brun utan sol
 • ✅ Passar alla hudtyper, även känslig hud
 • ✅ 100% Vegansk
 • ✅ Produkttyp: Mousse
 • ✅ Volym: 200 ml

Produktbeskrivning

Denna Tan Eraser från b.tan kan ta bort resterna från din gamla brun utan sol. Tan Go Away Tan Eraser löser upp och tar bort brun utan sol snabbt och enkelt. Produkten innehåller närande ingredienser som hjälper till att hålla huden mjuk.

Produkten fungerar även som en primer som ger en bra bar för din nästa runda av brun utan sol.

Använda tan remover – produkt för att få bort brun utan sol

För att få bäst resultat av tan remover:

 • Applicera på torr hud.
 • Pumpa ut en generös mängd och massera in i huden. Använd gärna en skrubbhandske för bästa resultat och massera in produkten med cirkelrörelser.
 • Låt produkten verka i minst fem minuter.
 • Tvätta bort med varmt vatten och använd en våt handduk eller trasa för att tvätta bort brun utan sol färgen från kroppen.

Andra sätt att få bort brun utan sol

1. Exfoliera huden

Våra hudceller förnyar sig själva regelbunden och ungefär en gång i månaden är huden ny. Det gör att brun utan sol försvinner av sig själv efter hand. För att hjälpa huden att bli av med pigmenterade, döda hudceller kan du exfoliera huden med en skrubb, vante eller kroppsborste. Men var försiktig och skrubba inte för mycket. Det kan irritera huden och din brun utan sol kan bli ännu mer fläckig.

När du exfolierar huden ska du vara särskilt försiktig med ansiktet. Använd INTE en skrubb med för stora kort eftersom huden i ansiktet är tunnare och därmed mycket känsligare. Välj istället en ansiktsskrubb anpassad för ändamålet, till exempel XXXXX som vi tycker är en fantastisk ansiktsskrubb.

Genom att exfoliera huden tar du inte bara bort döda hudceller, du stimulerar även cirkulationen i huden. När du exfolierar gör du din hud redo att absorbera hudvårdsprodukter bättre, får huden att se mer strålande och livfull ut och exfolierar är även en av de viktigaste sakerna att göra för att få bästa resultatet av din brun utan sol produkt.

1.1 Hur du exfolierar huden

 1. Fokusera på de hudområden du vill exfoliera. Lägg extra fokus på torrare och flagga ytor.
 2. Applicera din exfolieringsscrub med försiktiga, cirkulära rörelser i upp till en minut. Var extra försiktig om du har en känslig hud.
 3. Rengör med ljummet vatten
 4. Använd en återfuktande kräm efter varje exfoliering. Exfoliering kan leda till att huden blir torrare än vid normal rengöring.

Viktigt att tänka på att vara försiktig varje gång du exfolierar. Varje gång sätts en process igång i huden vilket gör huden ansträngd. Prova dig fram och lär dig vad din hud behöver och mår bra av.

2. Använd kroppsolja

Oljor är bra för att bryta ner solbrännan. Det finns många varianter att välja på men vi har fastnat för Maria Åkerberg Babyoil. Det är en helt ekologisk och vegansk produkt som innehåller växtoljor utvalda för att bevara hudens egna funktioner. Produkten är fri från eteriska oljor vilket gör den luktfri.

Häll upp ett varmt bad och häll i lite kropps- eller badolja och ligg i badet så länge som möjligt. Föredrag du att duscha eller saknar badkar kan du applicera olja över hela kroppen, låta den sjunka in i huden helt och sen ta en varm ångande dusch för att tvätta bort den.

Få bort brun utan sol - använd kroppsolja

3. Basta för att öppna porer

Visste du att värme och fuktighet hjälper till med att få bort brun utan sol. Om du sitter en stund i en bastu eller ett ångbad, öppnar du porerna. Kombinera detta med din exfoliering i duschen efteråt och du kommer märka att den bruna tonen bleknar.

Gillar du inte att basta kan även en varm, ångade dusch göra susen.

4. Bada i poolen

Klorerade simbassänger och pooler är också bra för dig som vill bli a med din brun utan sol bränna. Kloret bryter ner solbrännan och även här kan du kombinera det med exfoliering i duschen efteråt för att snabba på att få bort brännan.

Få bort brun utan sol - bada i poolen

5. Få bort brun utan sol på händerna

Det bästa sättet att få bort brun utan sol från händerna är att undvika att det hamnar där från början. Vi rekommenderar alltid att använda en appliceringshandske när du ska applicera din brun utan sol. Det ger ett bättre resultat, du slipper kladdet på händerna och en onaturlig färg på händerna som det annars blir. Se även till att tvätta händerna ordentligt efteråt. I och med att brun utan sol växer fram gradis är det inte säkert du ser att händerna har färg på sig men efter några timmar kan de vara alldeles för bruna.

Om du skulle få onaturligt mycket färg på händerna kan du testa några av sakerna i listan nedan.

6. Få bort brun utan sol från kroppen med husmorsknep

6.1 Egen rengöringspasta med bakpulver och citronsaft

Blanda bakpulver med lite citronsaft och gör en pasta som du gnuggar dina händer med. Låt det verka någon minut och tvätta av. Detta kan vara ett bra sätt att få bort brun utan sol från olika delar av kroppen. Var dock försiktig första gången du provar och testa på små ytor för att försäkra dig om att du inte får någon reaktion.

6.2 Tandkräm bleker brännan

Tandkräm kan även användas för att få bort brun utan sol. Tandkräm innehåller blekningsmedel som kan hjälpa dig att få bort dina fläckar. Ta en klick tandkräm på en våt handduk och gnugga på de områden som du vill få bort färgen på.

6.3 Gnugga med saften från en citron

Man kan även testa att använda saften från en citron. Pressa saften ur en citron och doppa en blötlagd handduk i saften. Använd handduken för att gnugga bort färgen och du kommer snabbt märka resultat. Även med denna metoden gäller det att vara försiktig första gången så du vet att din hud inte får reaktion på grund av citronen.

FAQ – Vanliga frågor och svar brun utan sol remover

Varför ska jag använda en tan remover?

Om du vill få bort din brun utan sol färg för att du tycker du fått fel nyans eller att färgen har blivit fläckig, kan du använda en tan remover. En tan remover hjälper dig även att återfukta huden för att skapa en bättre förutsättning inför nästa applicering av brun utan sol.

Vilken är den bästa produkten för att få bort brun utan sol?

I vårt bäst i test av tan removers, eller produkter som kan få bort brun utan sol, har vi utsett Bondi Sands Self Tan Eraser till bästa produkt för att få bort brun utan sol. Produkten är effektiv, skonsam mot huden och återfuktar huden. Här kan du läsa hela testet av bästa produkt för att få bort brun utan sol 2021.

Finns det produkter för att få bort brun utan sol?

Det finns speciella removers man kan använda för att få bort brun utan sol. Vi har fastnat för Bondi Sands Tan Eraser som är en härlig produkt och har funkat bra för oss för att få bort brun utan sol. Vi är så nöjda med produkten att vi utser den som bästa produkten för att få bort brun utan sol 2021.

Måste man köpa en speciell produkt för att få bort brun utan sol?

Vi rekommenderar att du köper några av produkterna i vårt tan remover bäst i test. Men det finns även husmorsknep man kan testa. Läs mer om hur du kan få bort brun utan sol med hjälp av produkter du redan har hemma.