Swiss Clinic brun utan sol droppar för en solkysst hud

Senast Uppdaterat 8 augusti, 2023 av Mariethe

Om du letar efter ett hälsosamt alternativ eller bara vill behålla din somriga hudton, ska du överväga brun utan sol droppar. De är perfekta för dig som älskar tanken på en omedelbar solbränna men inte vill skada din hud med solens farliga UV-strålar.

Detta görs genom att blanda brun utan sol droppar i din dagkräm eller solkräm och kan enkelt justeras beroende på hur mörk du vill ha din naturliga solbränna. Lär mer om produkten i vår artikel.

Inlägget innehåller affiliatelänkar. Genom att du handlar via länkarna får vi en provision. Det är inget som påverkar vad du får betala för varan.

Swiss Clinic Self-Tan Drops – för enkel solbränna

Vad är Swiss Clinic brun utan sol droppar?

Swiss Clinic brun utan sol droppar

Swiss Clinic brun utan sol droppar, är det perfekta tillägget till din hudvårdsrutin på morgonen eller kvällen och ger en naturlig, solkysst nyans utan att huden utsätts för UV-strålar. Du bestämmer vilken nyans du vill uppnå genom att lägga till antalet droppar till din dagkräm eller solskydd.

Mixa 1-3 droppar i din dagkräm eller solskyddsfaktor och applicera jämnt över hela ansiktet och hals. Glöm inte att tvätta händerna för att undvika fläckar på handflatorna. Här kan du få fler tips hur du kan få bort brun utan sol från händerna.

Vilka är fördelarna med Swiss Clinic brun utan sol droppar?

Swiss Clinic solbränna droppar är ett enkelt sätt att få en naturlig, solkysst solbränna utan att utsätta din hud för skadliga UV-strålar. Brännan är helt vattenfast och håller i upp till tre dagar.

Solbränna droppar är solskyddsdroppar med tillsatta antioxidanter, vitaminer och mineraler för att ge en mjuk och återfuktad hud. Dessa solbränna droppar är inte feta så de fungerar perfekt under din makeup.

Fler fördelar med brun utan sol droppar:

  • Justera enkelt den nyans du vill uppnå
  • Subtil och fräsch doft
  • Naturligt och långvarigt resultat
  • Verkar återfuktande
  • Innehåller Hyaluronsyra och E-vitamin

Vilket är det bästa sättet att använda Swiss Clinic brun utan sol droppar på?

Swiss Clinic brun utan sol droppar kan användas för sig själva eller blandas i fuktighetskräm eller solskyddsmedel för att förbättra solbrännan. På bara några sekunder ger soldropparna din hud en naturlig solbränna som ser ut som om du har varit i solen i flera dagar. Du styr enkelt nyansen genom att blanda i fler droppar.

Vill du ha en intensivare ton kan du använda dropparna direkt på huden.

För en solkysst hy som håller hela dagen rekommenderar vi Self Tanning Treatment duo. Denna innehåller två produkter: brun utan sol pads för att bygga upp hudens naturliga färg och brun utan sol droppar för maximalt resultat dygnet runt!

Swiss Clinic Self-Tan Duo

Slutsats om Swiss Clinic brun utan sol droppar

Self-Tan Drops är det perfekta tillägget till din hudvårdsrutin på dagen, vilket resulterar i en naturlig, solkysst nyans utan att huden utsätts för farlig UV-strålning . Brun utan sol droppar är perfekta för dem som älskar en solkysst hud men inte vill spendera tid i solen.

Detta görs genom att blanda bruna utan soldroppar i din dagkräm eller solskyddskräm och kan justeras beroende på hur mörk du vill ha din naturliga solbränna.

Swiss Clinic brun utan sol droppar är en fantastisk produkt som är lätt att använda och ger ett enastående resultat.

Är du på jakt efter andra brun utan sol produkter rekommenderar vi att ta del av vårt bäst i test av brun utan sol.

Foto av författare
Emma Andersson
Emma heter jag och är huvudansvarig utgivare på Brunutansol.info. Tycker att brun utan sol är den viktigaste produkten i badrumsskåpet och har studerat på London School of Beauty & Make-Up.